Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hóember fejecske karácsonyi dekoráció

A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Tetszik? Oszd meg!

Hóember fejecske dekoráció

Készíts karácsonyi gömb díszekből hóember fejeket, és dekoráld ki velük a környezetedet. Ha pedig meg szeretnéd lepni a közelgő ünnepek hangulatától vezérelve a barátaidat, családodat, akkor készíts nekik is a kis dekorációból.

Szerezz be átlátszó, vagy fehér gömb díszeket. Fehér akril festéket, egyéb töltőanyagot, szalagot, fekete, és narancs akril festéket, és persze színes baba zoknikat.

Az átlátszó gömböket megtöltheted hungarocell golyócskákkal, vattával, fehérre színezett raffiával, vagy fehér fonallal. Esetleg a képen látható módon, a gömb belsejébe önthetsz fehér akril festéket, és azt eloszlatod a gömböt mozgatva a dísz belső felületén. Ebben az esetben a felesleges festéket öntsd ki a gömbből. Így szép, egyenletesen tudod megfesteni az egész felületet.

A megtöltött, színezett gömbre fess szemeket, szájat, orrot. A baba zoknit húzd a gömbre, ha kell, a peremét belülről rögzítsd ragasztóval, hogy ne csússzon le.

Vágd le a zokni végét.

Köss akasztó szalagot a gömb akasztó részére, de ügyelj arra, hogy kellő hosszúságú legyen.

Végül a zokni sapka végét szorosan kösd át szalaggal, hogy a pompom rész jól elkülönüljön.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.