Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyöngy fenyő karácsonyra

A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.
Tetszik? Oszd meg!

Gyöngy fenyő

Készíts drót alapra gyöngyfűzéssel ajándék karácsonyfát karácsonyi ajándékként.

A képsorokon lépésről lépésre bemutatja az alkotó a fa elkészítésének lépéseit. Így ezt nem is írnám le külön, hiszen a képek beszélnek helyettem.

Annyit fűznék hozzá kiegészítőként, hogy neked nem kell követned a színeket. A nagyobb gyöngyök színét annak megfelelően válaszd meg, hogy kinek készíted az ajándékot.

A gyöngyök formája sem kell, hogy feltétlen gömb legyen. Abból is válassz olyat, ami neked, és a megajándékozni kívánt személynek tetszik.

A gyöngyök közé apró charmokat is tehetsz. Ezzel még hasonlatosabb lesz a fa a valódi karácsonyfákhoz, amelyek legtöbbje mindenféle aprósággal fel van díszítve.

Alkoss karácsonyfát a saját ízlésednek megfelelően, a leírás segítségével.

Gyöngy fenyő készítése

Jó munkát, vidám, boldog ünnepeket!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.