Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gömb karácsonyfa

Plafonra függeszthető gömbökből készült fenyőfa. Szépen csillog - villog, és bármekkorát, bármilyen színben készíthetünk, ízlés szerint.
Tetszik? Oszd meg!

Gyönyörű lakás dekoráció. Akár karácsonyfa helyett is elkészíthető, hisz a kép is mutatja, hogy az ajándékoknak is milyen szép, és jó helye van alatta. Na persze az igazi karácsonyfa hangulatát semmi nem múlhatja felül.

Gömb karácsonyfa

Mi kell hozzá:

- edény tartó rács, vagy mikrohoz való grill rács, a lényeg, hogy be legyen hálózva. Ha ilyen nincs, egy darab zsákvászont is tehetünk az alap rácsra, és arra tű segítségével rögzítjük a gömböket.

- vékony lánc a felfüggesztéshez

- kicsi karabiner a láncok összefogására

- sok sok kis horog, vagy szaloncukor akasztó

- damil (horgász zsinór)

- ha van kis fogónk, és ékszer bilincsek, akkor könnyebb a damilt egységes méretre állítani, de akár csomozhatjuk is

- sok sok karácsonyfa dísz (olyan színű, amilyet szeretnénk)

Nézzünk pár képet arról, hogy készül:

fügeszett dísz

Lógó dekoráció

Az első dolgunk az, hogy elkészítjük a felfüggesztést. A láncok, és a karabiner segítségével egyensúlyozzuk ki az alap lapot.

Minta

Jelölő Sablon

A következő lépésként tervezzük meg a gömbök elhelyezkedését, és természetesen a damilok hosszát az egyes körökön. A körök elkészítéséhez használjunk körzőt.

A külső körön vannak a leghosszabb damilok, ez a karácsonyfa alja.

Függő fa

Készítsük elő a gömböket: Vágjuk le a szükséges számú damilt a megfelelő hosszúságra. Kössük, vagy bilinccsel rögzítsük a damilra a gömböket, illetve a kis akasztókat, szaloncukor tartókat. Végül akasztgassuk fel mindet a helyére.

Gömb áradat

Az eredeti leírás sokkal hosszabb, és bonyolultabb. Én azért próbáltam rövidíteni, mert szerintem az eredeti leírás méreteit nehéz követni, hisz mindenki más méretű alapot tud szerezni, egyéni, hogy kinek mekkora helye van, illetve az is, hogy mennyi gömb áll a rendelkezésünkre a munkához. Úgy vélem, a tervet mindenkinek saját magának kell elkészíteni.

Jó munkát, jó szórakozást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.