Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gomb csokor karácsonyi dekoráció

A karácsonyi dekoráció lényege az, hogy az ünnep hangulatát hozza még közelebb, elvarázsoljon bennünket.
Tetszik? Oszd meg!

Gomb csokor karácsonyi dekoráció

Ha az ünnepi dekorációhoz a megfelelő színeket használod, akkor szinte bármiből lehet karácsonyi dekoráció. Nézd meg a képen látható gomb csokrot. Nagyon egyszerűen elkészítheted, és a fehér, piros, esetleg zöld színeket kombinálva hangulatos kiegészítője lesz a feldíszített lakásnak. Sőt, akár ajándékba is adhatod.

A csokor elkészítéséhez gombokra, színes drótra, csípőfogóra lesz csupán szükséged. Sőt. Ha nem találsz megfelelő gombokat, akkor dekor gumiból, vagy süthető gyurmából magad is elkészítheted a szükséges alap darabokat.

A gombokat egymásra helyezed, a drótot átfűzöd a gomblyukakon, majd szorosan megcsavarod, hogy tartsa a virágfejet. Ügyelj, hogy elég vastag, és merev drótot használj. Így biztosan elbírja a virág fej súlyát.

A kész szálakat teheted kidíszített befőttesüvegbe, ahogy a képen szerepel, de szúrhatod hungarocellbe is, amit aztán egy pirosra festett cserépbe teszel, majd piros, vagy fehér krepp papírral díszítesz.

Próbálj a virágok felső, záró elemeként karácsonyi formákat használni. Csillag, kiscsizma, szív, hópehely, fenyő, mikulás, angyalka, rénszarvas fej, stb. Ha magad készíted a gombokat helyettesítő elemeket, akkor bármit megformázhatsz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.
Az apróságok mindent karácsonyfa díszt alaposan megszemlélnek, és kiválasztják a nekik kedves darabokat. Lepd meg őket egy játék figurával.
Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.