Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Girland gipszből, vagy sógyurmából

Sógyurma megformázásával, vagy éppen gipsz öntéssel is készíthetsz aranyos, és egyedi karácsonyi lakásdekorációt.
Tetszik? Oszd meg!

sógyurma girland

Készítsd el a sógyurmát, nyújtsd ki, és karácsonyi sütiformákat használva szaggasd ki a darabokat. Mielőtt a sütőbe teszed a formázott darabokat, mindenképpen készítsd el az akasztó lyukakat is, mert szárítás után már nem tudod ezt megtenni.

Miután kiszáradt a sógyurma forma, finom reszelővel simítsd teljesen simára a felületét, főleg a széleket. Ezután sűrű temperával kend be az egész díszt, és hagyd megszáradni. Csak ezután fesd rá a színes mintákat. Végül, ha ez is megszáradt, akkor köss rájuk színes szalagot, és  akaszd egy hosszú szalagra az összeset. Kész is a sógyurma girlandod. Gipsszel ezt akkor tudod elkészíteni, ha a gipszpor mellé öntőformát is beszerzel, és a gipszport a használati uatsítás szerinti vízmennyiséggel sűrű péppé kevered, majd a formákba öntöd. Ezután a száradást követően éppúgy díszítheted, mint a sógyurmát.

girland karácsonyra

Jó munkát, vidám időtöltést.

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.
Az apróságok mindent karácsonyfa díszt alaposan megszemlélnek, és kiválasztják a nekik kedves darabokat. Lepd meg őket egy játék figurával.
Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.