Függő karácsonyfa dekoráció

Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Tetszik? Oszd meg!

Függő karácsonyfa dekoráció

A képen látható kis karácsonyfa dekoráció elkészítéséhez szükséged lesz apró faágakra, vagy fahéj darabokra, élő, vagy ha tartósabb dekorációt szeretnél, akkor mű fenyő gallyacskákra, színes gombokra, amiket színes gyöngyökkel is helyettesíthetsz, spárgára, és ragasztópisztolyra.

A törzset alkotó faágakra, vagy fahéj darabra ragasztóval rögzíts a törzsre merőlegesen három kis fenyő gally darabot. Ügyelj arra, hogy a méretük 2-2,5 cm-el növekedjen, ahogy haladsz lefelé. - Ragasztás után kicsit még tudod ollóval formázni, ha úgy látod, hogy a fenyő forma nem látható igazán.

Rögzítsd a csúcs rész alatt ragasztóval az akasztóként szolgáló zsinórt a fenyő törzshöz.

Végül kezdd el feldíszíteni a fenyőt színes gombokkal, gyöngyökkel. Mielőtt ragasztóval is rögzítenég a díszeket, érdemes kipróbálni az összhatást. Lehet, hogy neked dúsabb, vagy éppen kevesebb díszítéssel tetszik a kis függődísz. Ha már eldöntötted, hol helyezkednek el a díszek, ragaszd őket a helyükre.

Karácsonyfa dekorációnak ez a kis dísz nem látványos, hiszen beolvad a fa ágai közé. Inkább a lakást, a munkahelyedet díszítsd velük, és készíts annyi darabot, hogy meglephesd a számodra fontos embereket a környezetedben.

Ha mégis karácsonyfára szeretnéd rakni, akkor az ágakat fújd be műhóval, vagy ezüst, arany csillám dekorációval.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.