Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filcből karácsonyi dekoráció

Egy darab filc, néhány bevágás, és már kész is a tündéri kis karácsonyi dekoráció. Ebben az esetben is igaz, hogy nem csak a bonyolult dolgok lehetnek szépek.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi dísz filcből

Találsz a blogok között ugyanezzel a technikával készített csillagot is. Ehhez több darabot kell elkészítened, majd azokat összeillesztened. De most maradjunk ennél a darabnál.

Vásárolj színes filc anyagot. A vastagabból szerezz be, mert ennek jobb lesz a tartása. Ha akarsz a dísz végeire pompomokat, akkor a hobbi boltban vegyél egy csomag nemez golyót.

Vágj ki tetszésed szerinti méretű szabályos négyzeteket a filc anyagból, és ruha jelölővel, vagy egy darab szappannal, és vonalzó segítségével rajzold be a kép szerint a vonalakat.

A vonalzó mentén szikével vágd ki az anyagot a megfelelő helyeken. Arra vigyázz, hogy az átlós vonal előtt néhány milliméterrel állj le a vágással, mert különben szétesik az anyag darabokra. Nézd a képet.

Fogj egy darab cérnát, és tűt, és öltsd össze a kivágott négyzetvonal párokat. Minden másodikat az ellenkező oldalon fogod össze.

Végül az alsó, és a felső csúcson is tűzz át egy darab cérnát, és fűzd fel rá a nemez golyókat. Használhatsz szép nagy gyöngyöket, vagy színes fagolyókat is.

filc díszek

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.