Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Festett üveg karácsonyi dekoráció

A kiürült üdítős üvegeket már többféle formában felhasználtuk kézzel készített ajándékokhoz. Most a karácsonyi dekoráció részeként szerepelnek itt.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás üvegek

A klasszikus kólás üvegnek alapvetően meg van az a formavilága, amely nagyon jól dekorálható alapanyaggá teszi. De ma már egyre több szép formájú üdítős, vagy sörösüveg van, amelyeket könnyedén felhasználhatunk dekorációs célokra.

A képen látható kis mikulások is ezekből az üvegekből készültek.

Az üvegeket festheted akril festékkel, vagy üvegfestékkel, vagy bármely, az olajos alapanyagú festékkel. A lényeg, hogy szépen befedje a felületet.

Mielőtt elkezded festeni az üveget, mindig alaposan tisztítsd meg, mert ha kicsit is zsíros a felületet, akkor nem fogja be a festék.

A szakállat, szemöldököt, övet, gombokat ragasztópisztolyból kinyomott ragasztóval is kiemelheted, így a festett figurák 3D hatása még látványosabbá teszi a végeredményt.

A megfestett mikulásaid biztosan egyedi formát kapnak, mert két egyformát kézműves alkotásokból úgysem lehet készíteni. Éppen ezért kiváló ajándék ötlet is az üdítős üvegből készített mikulás.

A megfestett üveget feldíszítheted kis vatta, vagy filc, csillámok, gyöngyök segítségével, ha tovább akarod fokozni a remekmű látványát.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.