Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fenyőfa dekoráció díszgömbökkel

A karácsonyi dekorációnál mindenki szereti, ha új dolgok is kerülnek a régiek közé. Sokan vagyunk úgy, hogy szívesen el is készítjük ahelyett, hogy a boltban vásárolnánk meg.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyfa

Mire lesz szükséged: Drót (vastagabb az alaphoz, és vékonyabb a golyók rögzítéséhez), valami könnyű szövésű zöld anyag (muszlin, háló, stb), díszek, és égősor.

A drót alapot meg tudod vásárolni hobbi boltokban, vagy virág kellék üzletekben. Ha szeretnéd, akkor magad is elkészítheted:Két husszú, kb 60-70 cm-es drótot a közepénél összehajtasz, majd a vékony dróttal rögzíted a középpontot. Háromszög formában kihajlítod, és 90 fokban elfordítod egymáshoz képest a  drót darabokat úgy, hogy azok az asztalra állítva gúla formát mutassanak. Drótból készítesz abroncsokat köré, amelyeket a vékonyabb dróttal rögzítesz a lábakhoz. A legalsó abroncs a kúp forma alapját adja. Erre dróthajlító fogóval hajlítsd vissza a lábakat. Így egy stabil alapot kapsz, amire már elkezdheted felszerelni az égősort, majd rákötözni az anyagot.

Az anyagot úgy kezdd el feltekerni az alapra, hogy első lépésként meggyűrve az anyagot, hozzákötözöd a kúp forma csúcsához. Az anyag vége lefelé nézzen, hogy ne álljon ki majd a kész karácsonyfából csúnyán. Ezek után, minél dúsabbra hagyva az anyagot, tekerd fel a kúpra, úgy, hogy az abroncsok, és a lábak találkozási pontjainál rögzítsd az anyagot dróttal, vagy vastag cérnával.

Végül kösd el az anyag végét, és fordítsd vissza a karácsonyfa közepébe.

Most már csak rögzítened kell a díszeket a fára. Ilyen díszeket egyébként magad is készíthetsz színes fonalból, lufi segítségével.

karácsonyfa drótból

karácsonyfa dekor

karácsonyfa dekoráció

karácsonyfa készítés

karácsonyfa karácsony

karácsonyfa

dekor gömb

dekor gömbök

kész dekoráció

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.
Az apróságok mindent karácsonyfa díszt alaposan megszemlélnek, és kiválasztják a nekik kedves darabokat. Lepd meg őket egy játék figurával.
Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.