Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fehér fakeret falidísz

Nagyon szép, és ízléses megjelenésű lehet egy egyszerű, fehér dísz kis mennyiségű piros díszítéssel. Nézd ezt a kis ajtódíszt.
Tetszik? Oszd meg!

ajtódísz ünnepekre

Mi kell hozzá: 20 darab vékony faág, Spárga, fehér akril festék, vékony fehér szalag, színes gömb díszek.

Az ágakat metszőollóval vágd méretre. Mielőtt levágod, döntsd el, hogy mekkora díszt szeretnél készíteni. Kb 30X40 cm ideális méret lehet. Ne vágd teljesen egyformára a faágakat, mert szebb, ha néhány cm különbség van az ágak hossza között. Vágj 10 szál ágat 40 cm körüli méretűre, 10 db ágat 30 cm körülire.

Fesd be az ágakat matt fehér akril festékkel, és hagyd, hogy mindegyik megszáradjon. Ha ezzel elkészültél, akkor fogj össze 5 rövidebb, majd 5 hosszabb darabot, és egymásra merőlegesen kötözd össze az összefogott két csomagot. Ezután tedd ezt meg a két másik 5-5 ággal is. Végül rögzítsd spárgával egymáshoz a két L alakot úgy, hogy a végeredmény egy keret legyen. A felső rész egyik ágára kötözd fel fehér szalaggal a színes díszgömböket.

Választhatsz más színeket is, sőt, szép lehet a dísz akkor is, ha az ágakat natúr színűre hagyod. A gömbök színét válaszd ki úgy, hogy harmonizáljon a lakás más dekorációival.

ünnepi dekoráció

dekoráció ünnepekre

Jó munkát, vidám diszítgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.