Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Faágakból karácsonyfa

Néhány faágból nagyon helyes dekoráció készíthető. Nézd meg ezt a kis karácsonyfát, és próbáld ki magad is.
Tetszik? Oszd meg!

ünnepi dekoráció

Nem kell mást tenned, mint összegyűjteni néhány ágat, ezeket kis fűrésszel, vagy metszőollóval feldarabolni, majd festékkel díszíteni. Az összeállításhoz használhatsz fúrót, de ha vékony kis ágakkal dolgozol, akkor egy erős ragasztó is megtartja a darabokat.

Ha fúróval dolgozol, akkor persze sokkal stabilabbra tudod elkészíteni.

Ötlet: Ha tudsz vastag nádszárakat szerezni, akkor fúró sem kell ahhoz, hogy a darabokat átszúrd. elég egy szög, amit kalapáccsal óvatosan átütsz a széleken, a középső (törzset alkotó) darabokat meg egy drótdarabbal is átlyukaszthatod. Ezután zsákvarró tűvel már át tudod húzni a lyukakon a szalagot, spárgát, amivel a darabokat egymáshoz rögzíted.

A festéshez használj akril festéket, mert ez tartós, és ha falra teszed a díszt, akkor biztosan nem hagy nyomot a falfestést.

dekoráció készítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.