Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Elf cipő asztal és széklábra

Az ünnepi díszbe öltöztetett lakásban lehetnek olyan vidám elemek is, mint például az elf cipőbe öltöztetett székek, asztalok. Nézd csak:
Tetszik? Oszd meg!

Elfcipő

Szerintem ez tündéri ötlet. A neten sok sok változata van. Az tűnik a legegyszerűbbnek, ha veszel székenként, asztalonként egy felnőtt méretű csíkos pamut harisnyát, ennek a szárait kettő kettő részre vágod. Zöld és piros filcből kivágod a cipő két oldalát, és a cipő gallérját.

elf csizma

A harisnyaszár darab egyik oldalára rávarrod varrógéppel a cipő, és a gallér felső részét. A cipő orrát, és hátsó részét is varrd össze, de az alját hagyd szabadon, hogy az asztal, vagy a szék lába könnyedén csússzon a padlón, szőnyegen. Díszítsd ki a cipőt bojtokkal, csengettyűkkel, és húzd fel az asztal, vagy a szék lábára. A harisnya felső részét egy erős gumival rögzítsd, és hajtsd vissza a székláb felé a harisnyadarabot, hogy ne látszódjon se a gumi, se a harisnya felső pereme.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.