Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csillámporos állatok

Készíts arany, és ezüst csillogó dekorációt műanyag figurákból a karácsonyi ünnepekre, és díszítsd a lakásod velük.
Tetszik? Oszd meg!

ezüst szarvas

Ezeket a kis csillogó, ünnepi öltözetű figurákat egyszerű, műanyag állatokból tudod elkészíteni. A figurákat bekened félig folyékony ragasztóval, majd a csillámporba forgatod, vagy kiskanállal a figurára szórod a port. Megvárod, míg megszárad, lerázogatod óvatosan a felesleges port, majd a figura másik felével is megteszed ugyanezt.

Nagyon sok helyen lehet ma már csillámport kapni. Hobbi boltokban mindenhol, de sokszor a nagyáruházakban, Kik-ben is.  A műanyag figurákból nem feltétlen kell újat venni. Sokszor bolhapiacokon, turkálókban a játékok között fillérekért vehetsz ilyeneket. Otthon alaposan megtisztítod, és már mehet is rá a ragasztó, és a csillámpor.

arany őz

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.
Az apróságok mindent karácsonyfa díszt alaposan megszemlélnek, és kiválasztják a nekik kedves darabokat. Lepd meg őket egy játék figurával.
Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.