Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali gyertyatartó borospohárból

Készíts asztali gyertyatartót a borospoharakból a karácsonyi, ünnepi terítékhez. Garantáltan mindenki oda lesz érte.
Tetszik? Oszd meg!

A gyertyatartó borospohárból igazán elegáns tud lenni, és nem kell hozzá semmi más, mint maga a pohárkészlet, és néhány apróság a dekorálásához.

borospohár gyertyatartó

borospohárból gyertyatartó

borospohár gyertyatartók

Egy kis festékkel vidámabb poharakat is készíthetsz, de ezek nem biztos, hogy később használhatóak lesznek eredeti funkciójukra. Persze attól függ, milyen festéket használsz.

festett borospohár gyertyatartó

karácsonyi borospohár gyertyatartó

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.
Az apróságok mindent karácsonyfa díszt alaposan megszemlélnek, és kiválasztják a nekik kedves darabokat. Lepd meg őket egy játék figurával.
Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.