Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali dekoráció karácsonyra

A karácsonyi dekoráció klasszikus, piros színvilágát megbolondíthatjuk a csíkos, kockás, pöttyös mintázattal is. Így biztosan hangulatos dekorációnk lesz az ünnepekre.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi asztali dísz

Ezekhez az egyszerű kis gömbdíszt imitáló dekorációs elemekhez nem kell más, mint egy egy hungarocellgömb, színes, mintás anyagok, amelyeket négyzet alakúra vágunk. A hungarocellgömböt bevonjuk az anyaggal, ezt színes, karácsonyi szalaggal kötjük meg. A szalagra díszítésként tehetsz bármit, ami szép. Egy darab fenyőágat, egy kis csengettyűt, vagy magyal ágat, borostyánt, raffia masnit, stb. Szóval a lényeg az, hogy hangulatos, szép, és egyedi legyen a gömbök díszítése. Végül egy szép tálban, vagy kosárban elrendezed a gömböket, és készen is van egy polc, vagy asztaldísz. Próbáld ki. Nem kell mindig drága dekorációt vásárolni. Abból is lehet persze pár darab, hiszen azok között is vannak olyan szépségek, amelyeknek nem lehet ellenállni, de ha szereted a sok sok díszt, akkor érdemes nekiállni alkotni magadnak is.

Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.