Terv persely ajándékba

A nagy tervekhez pénz kell. Egy európai utazás, egy új laptop, vagy PS3. Segíthetünk, hogy az álmok valóra válhassanak.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozzunk terv perselyt, és helyezzük bele kezdő tőkének azt az összeget, amelyet ajándékozni szeretnénk.

Mitől terv persely a terv persely? Attól, hogy amint ránézel, azonnal eszedbe juttatja a célt. Ezzel ösztönöz arra, hogy soha ne veszítsd szem elől, ne add fel a terveidet, vágyaidat.

terv persely

Mit kell tenned?

Elkészítheted egy képkeret formájára is a terv perselyt. Ehhez szerezz be egy széles keretes fényképtartót. Rakd bele az álom képet. Például egy fotót arról a helyről, ahová el szeretnél jutni, vagy a tárgyról, amit meg akarsz szerezni.

Vágj nyílást a keret tetejére, amin keresztül bele teheted a pénzt.

Ha nem találsz fényképtartót, akkor elkészítheted a keretet kartonból, vagy lécekből.

Készíthetsz terv perselyt befőttes üvegből is. ezt több módon is díszítheted. Például a tetejére ragasztod a tervezett út egy jellemző figuráját, vagy a vágyott tárgy makettjét, majd lefújod festékkel az egész tetőt, és a figurát.

Fotót is ragaszthatsz a befőttes üveg belsejébe.

A lényeget tartsd szem előtt. Az terv persely célja, hogy mindig emlékeztessen az álmodra.

malacpersely

pénz gyűjtő persely

Jó munkát, vidám időtöltést, sok sok álmodozást kívánok.

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.