Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pénz origami - Csillag

Vannak olyan alkalmak, amikor pénzt ajándékozunk. Ez sok embernek okoz gondot, mert nem tudja, milyen formában tegye meg.
Tetszik? Oszd meg!

Ha a pénz ajándékozása mellett döntünk, akkor is ajándékozhatunk úgy, hogy személyes jellege legyen. Például hajtogathatunk formákat a pénzdarabokból.

Soha ne feledjük! Bármit adhatunk ajándékba, ami a megajándékozottnak szól. Ha tudja, látja, hogy gondoltunk rá, készültünk, akkor még a pénz is lehet személyes.

Az Interneten nagyon sok jó ötlet van, egyszerű, követhető leírásokkal. Ebből kiragadtam egyet, mert szerintem egyszerű, és szép.
Most megmutatom, hogyan hajtogass papírpénzből csillagot.

pénz origami

Kövesd az utasításokat képről képre, és meglátod, milyen egyszerű. Először próbáld ki papírral.

pénz csillag origami 1

pénz csillag origami 2

pénz csillag origami 3

pénz csillag origami 4

pénz csillag origami 5

pénz csillag origami 6

pénz csillag origami 7

pénz csillag origami 8

pénz csillag origami 9

pénz csillag origami 10

pénz csillag origami 11

pénz csillag origami 12

pénz csillag origami 13

pénz csillag origami 14

pénz csillag origami 15

pénz csillag origami 16

pénz csillag origami 17

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.