Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyalóka ballagási kalapban

Ballagásra készíthetünk apró ajándékokat, amelyeket az ünnepi ebéden adunk a vendégeknek, vagy a ballagó megajándékozhatja vele a társait.
Tetszik? Oszd meg!

Csoki nyalóka  m&m-el

ballagási nyalóka

A tábla csokit vajjal elkeverve felolvasztjuk, és mini papír muffin formába, vagy kivajazott mini sütőformába öntjük. Félre tesszük hűlni.

Amikor félig kihűlt, és már sűrűsödik, akkor beleállítok a hurkapálca, vagy szívószál darabot.

Hűtőben teljesen lehűtjük.

Egy tábla csokit kockákra törünk, vagy az a legszerencsésebb, ha olyan csokit veszünk, ami eleve kockánként van csomagolva.

A csokikocka alját öngyújtóval megolvasztjuk nagyon óvatosan, és így összeragasztjuk a csoki kockát a nyalóka aljával. Helyezzük őket a csokikockával lefelé egy tálcára, és hagyjuk megszilárdulni.

Végül díszítsük ki a sapkát. Tegyünk rá bojtnak egy csík cukormázt, vagy marcipán szálat, és ragasszunk a közepére egy mini m&m drazsét.

ballagós lolli pop

Mályvacukor sapka

ballagásra ajándék

Vegyünk egy zacskó nagy mályvacukrot, táblacsokit, kocka formában csomagolt csokit, m&m-szet, .kígyócukrot, vagy marcipánt.

A mályvacukrot tűzzük fel hurkapálca, vagy szívószál darabokra. Olvasszuk meg a táblacsokit, és mártsuk bele a mályvacukrot. Tegyük rá az előzőleg kikészített csokilapokra őket, és hagyjuk megszáradni. Végül tegyünk a sapkákra bojtnak egy csík kígyócukrot, vagy marcipán szálat, és ragasszunk a közepére egy mini m&m-s drazsét.

ajándék ballagásra

ballagási édesség

Gömb nyalóka sapkával

apróságok ballagásra

A nyalókára ragasszunk fel fekete műanyag kupakot. Fekete dekorgumiból vágjunk négyzeteket, és pici körlapokat. Fonalból, vagy befőttes gumiból készítsük el a bojtot. Végül ragasszuk a fekete négyzetlapot a kupakra, a bojt végét a négyzetlap közepére, és végül a kis körlapot ragasszuk a bojt ragasztására. Miután megszáradt, vidám kis ajándék lesz belőle.

ötletes ajándék

ötletes ajándékok

ötletes ballagás

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.