Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyaklánc ballagásra

Csokiból, cukorból, és pénzből készült nyaklánccal is meglephetjük ballagása alkalmából a vén diákot. Nézd csak:
Tetszik? Oszd meg!

pénz nyaklánc ajándék

Ez az ajándékozási forma is egy olyan módszer a pénz ajándék átadására, ami vidám, és látszik rajta a figyelem, a készülődés. És még finom is.

A nyakláncot sokféleképpen elkészíthetjük, attól függően, hogy a ballagó milyen édességet kedvel, vagy éppen mennyi pénzt szántunk ajándékba. Ragasztó szalaggal rögzítsük a csokit, cukrot egymáshoz, esetleg betekerhetjük a csokit, cukrot vastag selyem szalagba, aztán a csoki, cukor  szemek között rögzítjük a csomagolást  vékony selyem szalaggal, dekor virágokkal, gyönggyel, stb. Végül óvatosan rákötözzük a hajtogatott papírpénzeket is a nyakláncra.

Így készül a pillangó:

pénz pillangó hajtogatás

nyaklánc pénzből ajándék

Az alábbi nyakláncon nincs csoki, cukor. Ez színes papírból, és pénzből készült, szalagra fűzték fel, és gyöngyöket fűztek a harmonikaszerűen behajtogatott, teljes körré összehajtott pénz virágok, és papír virágok közé. Nézd meg a képeket, ott lépésről lépésre látható, hogy készül. Nagyon helyes, és ötletes ez a megoldás is.

ajándék ballagásra

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.
Ha olyan szerencsés vagy, hogy készült fénykép a ballagóról akkor is, amikor az első napját töltötte az iskolában, akkor van egy ajándék ötletem.
Egy album sok mindent rejthet. Sőt, akár több dolgot egyszerre. Ajándékozz ilyen meglepetés albumot a ballagó diáknak.