Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Meglepetés album

Egy album sok mindent rejthet. Sőt, akár több dolgot egyszerre. Ajándékozz ilyen meglepetés albumot a ballagó diáknak.
Tetszik? Oszd meg!

album ballagásra

De vajon mit rejt az album. Vannak benne képek természetesen, de a sok fejtörést okozó pénz ajándékot is ötletesen elrejthetjük benne.

Miért mondom, hogy sok fejtörést okoz? Azért, mert sokan vannak gondba azzal, hogy miként adják át azt a pénzt, amit ajándékba szánnak valakinek. Egyszerűen a kezébe nyomni azzal a mondattal, hogy “Tessék, vegyél valami szépet magadnak belőle” - nem túl elegáns, és nem is igazán ünnepi. De az tény, hogy ajándékot se könnyű venni annak, akit esetleg nem ismerünk napi szinten, vagy éppen annyira jól ismerjük, hogy tudjuk, a terveihez most éppen pénzre van szüksége. Na, ilyen esetekre szólnak azok az ötletek, miként adjuk át a pénz ajándékot stílusosan, és úgy, hogy az igazi ajándék legyen.

ajándék album készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.