Könyvjelző a Vén diáknak

Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Tetszik? Oszd meg!

Könyvjelző ballagásra

Ha eljön a ballagás napja, ajándékozz apró emlékeket rejtő meglepetést a vén diáknak. Egy kis könyvjelző, ami az eseményre készült általad, tökéletes lehet.

Természetesen lehetőséged van egy nyomdában is elkészíttetni a megtervezett könyvjelzőt, de te magad is elkészítheted.

Szerezz meg néhány jól sikerült, vagány, kedves képet a ballagóról, esetleg a barátairól.

Vegyél egy darab fekete kartonlapot, és egy fehér, vagy ezüst színű alkoholos filcet. Szerezz be néhány színes hímző fonalat, és ragasztós bekötő fóliát.

Az összeállításhoz ragasztó, olló, és lyukasztó kell még.

A könyvjelző alapját a fekete kartonból vágd ki, majd ragaszd fel a fényképeket tetszésed szerint egymás alá, akár kicsit döntve. Így bohókásabb.

Írd fel a könyvjelzőre a kezdő, és a végzős év dátumát, és mindazt, amit meg szeretnél örökíteni. A ragasztós bekötő fóliával óvatosan, egyenletesen vond be a könyvjelző mindkettő oldalát. Így a darab tartós lesz, a használatnak ellenálló.

A lyukasztóval a tetejét lyukaszd át, majd a színes fonalakból elkészített bojtokat a lyukon áthúzott fonallal rögzítsd. Legyen több színes bojt. Ettől kedvesebb, vidámabb lesz az alkotásod.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.