Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fotokollázs és színes magazin

Ebben a blogban egy fotómontázs 3D asztaldíszt mutatok be. A neten találtam, és nagyon tetszik az ötlet, ezért úgy gondoltam, nektek is látni kell.
Tetszik? Oszd meg!

Fotó montázs

Aprólékos munka, nem kevés időt, és figyelmet igényel, és persze ragasztó is sok kell, de szerintem nagyon jó kis ajándék ötlet.

1 Először vágj ki 2 darab egyforma méretű, alakú formát, vagy betűt kartonból.

2 Színes magazinból vágj ki sok sok 5-6 cm széles, 15-20 cm hosszú papírcsíkot.

3 Egy vékony ceruza segítségével tekerd fel a csíkokat.

fotomontazs

4 A csík végét ragaszd le, és hagyd megszáradni az így kapott hengert. Készítsd el az összes csíkot így.

Betű montázs

5 A hengereket ragaszd egyenként egymáshoz. Készítsd el először a felső sort.

Betűk magazinból

6 A kész sort ragaszd a kivágott karton formára, majd most már a forma körvonalához igazodva egyenként ragaszd egymáshoz, és a keretre a hengereket. Ha elkészültél, és megszáradt a ragasztó mindenhol, akkor készítsd el a fotomontázst a forma elejére, és hátuljára.

magazin montázs

ujság montázs

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.