Fotó kollázs ajándékba

A fotókból készített ajándékok mindenki számára élményt jelentenek. Ahányszor ránézel, eszedbe jut az, akit a képen látsz, és az esemény, ahol készült a kép.
Tetszik? Oszd meg!

Nem a szokásos lap felületre elkészített fotó kollázsról beszélek. Ez egy új, és bár kissé több munkával jár, de megéri időt szánni rá. Nem csak a falra teheted, de asztali dekorációnak is használhatod.

Mi kell hozzá: Karton, ragasztó, fotók, színes magazin, szike, olló

Betű ajándékba

Hogyan készül:

1 Vágjunk ki a kartonból egy betűt. Lehetőleg a megajándékozni kívánt személy nevének kezdőbetűjét, vagy bármilyen kívánt alakzatot.

2 Vágjuk ki a formát annyiszor, hogy ha a betűket egymásra tesszük, megkapjuk a kívánt vastagságot. Kb 5 cm vastagság már elég stabilan megáll az asztalon.

3 Ragasszuk össze a felületeket folyékony ragasztóval, majd vastag ragasztószalaggal, vagy festéssel dolgozzuk el a széleket.

4 Vágjuk ki, és illesszük egymásra a fényképeket. Csak akkor ragasszuk fel a képeket, ha már kipróbáltuk az elfektetett alapon, hogy fog kinézni. Hagyd megszáradni a művedet.

5. Végül add át ezt szép ajándékot.

ballagási ajándék

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.