Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fénykép az elején és a végén

Ha olyan szerencsés vagy, hogy készült fénykép a ballagóról akkor is, amikor az első napját töltötte az iskolában, akkor van egy ajándék ötletem.
Tetszik? Oszd meg!

fénykép ajándékba

A fényképek megörökítik a fontos pillanatokat. Vicces, és megható, ha ezeket az alkalmakat összehozzuk, és egy képben egyesítjük. Pontosan ilyen az alkalom, amikor a gyermekünk először tette be a lábát az iskolába, és az is, amikor elhagyja azt.

Ezeket a fotókat aztán a legkülönbözőbb módon hozhatjuk össze. Itt a blogban is látsz 3 félét. Megteheted, hogy ugyanazon a helyen készítesz felvételt a vén diákról, és a kettőt egy keretben egymásmellé teszed.

Photo shop programmal összevágod a kicsit, és a nagyot. De lefotózhatod a ballagót a kezébe adott kisiskolás kori képével. Szóval sok lehetőség van, de a lényeg a végeredmény, ami mosolyt, és talán könnyeket csal a szemekbe, ám akárhogy is, ez egy nagy pillanat.

fényképes ajándék ballagásra

ajándék ballagásra

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.