Feliratos borospohár bojtár kalapban

Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Tetszik? Oszd meg!

Feliratos borospohár bojtár kalapban

A borospohár szettbe bármi kerülhet, amit szeretnél átadni az ünnepelt ballagónak. Lehet ez egy komolyabb pénz ajándék fedősztorija, vagy apróságok tárolója.

Maga a pohár pedig mindenképpen emlék marad akkor is, ha a belecsempészett dolgok már eltűntek.

De mi lehet még a pohárban? Bármi, amihez kedved van. Apró üzenet tekercsek, ékszer, csoki, kis italos üvegek, egy fénykép a ballagóról, vagy kettő. Egyik az első iskolanapról, a másik az utolsó iskolanapról.

A poharat pedig fesd meg kerámia filccel, vagy üvegfestékkel. Írd rá az iskolakezdés, és befejezés évszámát, írd fel az ünnepelt nevét.

A borospohár tetejét pedig zárd le egy fekete kartonból készített bojtár kalappal.

A kalapot egy négyzet alakú kartonból, és egy a pohár szájának méretéhez igazított karton csíkból tudod elkészíteni. A karton csík két végét összeragasztod, majd a négyzetet a tetejére erősíted. Hímzőfonalból készíts kicsi bojtot is, amit a sapi közepére rögzítesz.

Ha az üvegfesték megszáradt, és az ajándékokat a pohárba szórtad, akkor zárd le a kalappal. A pohár szárára köss egy szép masnit, és már kész is az ajándékod.


Jó szórakozást, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.