Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Emlék tartály

A középiskola, főiskola, egyetem évei alatt összegyűlt sztorik, vizsga történetek, amelyeken nagyokat nevetünk, és minden társaságban előkerülnek, idővel megkopnak.
Tetszik? Oszd meg!

Ne hagyd, hogy ezek a jó sztorik, beszólások, vicces, jelenetek, vagy egy emlékezetes találkozás feledésbe merüljenek. Jegyzetelj, gyűjtsd össze, ki mire emlékszik, mit mesél szívesen. Írd össze a saját emlékeidet is, és készíts mindebből ajándékot.

Ha már összeszedted a sok sok történetet, néhány szóval, mondattal írd fel őket kis jegyzetlapokra, vagy akár vidd fel számítógépre, és nyomtasd ki. Esetleg néhány jól sikerült fotót is kinyomtathatsz.

Most készíts belőlük kis tekercseket, vagy csak hajtogasd össze, és tedd őket bele egy nagy befőttes üvegbe. Az üveget átkötheted egy nagy szalaggal, vagy díszítheted kedved szerint.

Minden pénznél értékesebb meglepetést szerzel a barátaidnak, amikor átnyújtod nekik az emlék tartályt a közös évekről, amit együtt töltöttetek.

Ezt a dobozt aztán bárki bővítheti olyan történetekkel, amelyeket Te nem jegyeztél fel. Amikor majd előkerülnek a tartályok a találkozókon, hidd el, mindenki boldog lesz.

emlék tartály

Jó munkát, vidám gyűjtögetést!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.