Egyedi ballagó pohár a vén diáknak

Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tetszik? Oszd meg!

saját készítésű ballagási pohár

Készítsd el a saját, akár névre szóló ünnepi poharát az ünnepeltnek. Vegyél egy szép, és egyedi formájú üvegpoharat, akár pezsgős, akár boros, vagy martinis poharat. Ha fiúnak ajándékozol, egy szép whiskys pohár, vagy konyakos pohár is jó alap lehet.

A pohár díszítéséhez használj alkoholos filcet, vagy kerámia filcet, de még jobb az üvegfesték. Van bőven lehetőséget. Aztán már csak azt kell kitalálnod, mi az ami leginkább jelképezi az ünnepi alkalmat. Természetesen, miután ma már nálunk is egyre több helyen divat a talár, és kalap viselete, így ezek lehetnek kiinduló díszítések. Ehhez rajzolhatsz, festhetsz konfettiket, szerpentineket, és ha szeretnéd, akkor kifejezetten névre szóló poharat is készíthetsz.

Ha megfestetted a poharat, és van kedved hozzá, töltsd fel bonbonnal, úgy csomagold be celofánba, és díszítsd szalagokkal, masnikkal.

Ha pénzt szeretnél ajándékozni, akkor is érdemes egy ilyen, személyes ajándékba gondolkodni, mert aztán beleteheted kis masnival átkötött gurigák formájában a pohárba az erre szánt összeget. Így a kevésbé személyes ajándék is igazán az ünnepeltnek szóló lesz. Itt van néhány pohár ötlet:

ballagásra festett pohár

pohár ballagásra

saját készítésű poharak

pohár díszítés

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.