Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki levél a vén diáknak

Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Tetszik? Oszd meg!

levél csokival ballagási ajándékötlet

Ez az ajándék vidám, és mégis megható lehet, attól függ, milyen szöveget írsz a finomságok közé, vagy fordítva, milyen szöveghez illeszted az édességeket. Ráadásul tényleg olcsó ajándék, mégis alkalmas önmagában is, vagy éppen lehet kísérője a többi meglepetésnek.

Persze az a legjobb, ha a csoki szövege kiegészíti a sorokat, de ha csak ajánlásként szerepelnek, akkor is szépen el lehet készíteni.

Használj kartonlapot a levélhez, és ragasztópisztolyt a csokik rögzítéséhez.

Itt egy szöveg ötlet, amiből kiindulhatsz, de ha ismered a ballagót, és tudod milyen csokikat szeret, akkor azt használd kiindulópontként.

Név

Gratulálunk Neked a diplomádhoz, ezért jár egy édes, fincsi (csoki).

Büszkék vagyunk rád, hogy túlélted a sok sok házifeladatot. Ezért is jár neked egy (csoki)

Biztos sok (kávés csoki) -t eszegettél éjszakánként, hogy felfrissítsd az előző napi buli után az elmédet. Most már hátradűlhetsz egy kicsit, és koccinthatsz egy pár szem (konyakos meggy)-el. De ne vidd túlzásba, inkább csemegézz ebből a (müzli szelet)-ből, és kezdj neki a tervezésnek, mivel töltöd a rádszakadt szabadságot. Pihenj a (Balaton szelet)-on, vagy utazz el a (Milka apró csoki) országába. Most rád fér a lazítás!

Még egyszer gratulálunk neked mindannyian, és emeljük rád (pezsgős csoki)-poharunkat!

Aláírás


Nem kell hosszú levél, hiszen nem is ez a lényeg. Az ötlet, és a kivitelezés az, ami ebben a kis ajándékban a nagyszerű. Próbáld ki!


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.