Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bölcs tanácsok ajándékba

Amikor abbahagyunk egy iskolát, tovább lépünk, érzékenyek leszünk a körülöttünk levőkre. Még egy kamasz is könnyebben elfogadja az ilyenkor érkező iránymutatáskokat.
Tetszik? Oszd meg!

Keressünk megfelelő módot arra, hogy az üzenetünket eljuttassuk a fiunkhoz, lányunkhoz, unokahúgunkhoz, unokaöcsénkhez.

Tündéri ötlet erre egy saját készítésű kulcs tábla.

ballagási ajándék

Ha otthon nincsenek meg a hozzávalók, akkor egy bolhapiacon könnyedén beszerezhetjük mindet. Kell hozzá egy régi kép, vagy tükör keret, sok régi kulcs, karton, vagy faroslemez, fonal, festék, és ragasztó.

A keretet fessük le, a kulcsokat pedig ragasztgassuk fel a keretbe foglalt alapra. Végül kössük fel az üzeneteinket, vagy vezérlő szavainkat a kulcsokra.

Izgalmas, sok mondanivalót hordozó ajándék, amely sok sok beszélgetésre adhat okot.

Tanács doboz nehéz napokra.

Készítsünk egy szép dobozt, vagy egy befőttes üveget, amelybe beletesszük azokat a fontos gondolatokat, amelyeket meg szeretnénk osztani a ballagó diákkal, amelyek átsegíthetik a nehéz pillanatokon. Ehhez a dobozkához adhatunk használati utasítást is. “Akkor olvasgasd, mikor úgy érzed, nem a kedved, és a tervek szerint alakulnak a dolgaid.

ballagásra ajándék

ajándék ballagásra

Néhány hasznos gondolat, ami a tanács dobozba kerülhet:

Ugyanakkora energia a jóra gondolni, mint a rosszra.

Harag nem old fel haragot - a szeretet mindent felold. (Buddha)

A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek. (Anthony Robbins)

Ne rágódjunk kis hibákon, hanem örüljünk a jónak. (Andersen)

Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre. (Thomas Alva Edison)

Sose felejts el mosolyogni, még akkor sem, amikor szomorú vagy, lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba....... (Márquez)

Élvezd a kis dolgokat, egy nap vissza fogsz tekinteni és rájössz, hogy azok voltak a nagy dolgok. (Robert Brault)

A legfontosabb amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat. (Theodore M. Hesburg)

Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik; amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.(Tatiosz - A Bölcs Ember könyve)

Nem véletlenül tanácsolják nekünk: “Bocsáss meg az ellened vétkezőknek!” Csak így maradhatunk egészségesek és boldogok. A nem-megbocsátás az egyik legfőbb betegség kiváltó ok, hiszen a savanyú gondolatok a testet emésztik.

Félelemmel teli gondolataink ugyanolyan intenzitással teremtő erejűek és vonzanak nehézségeket életünkbe, mint ahogy a konstruktív és pozitív gondolatok pozitív dolgokat vonzanak. Teljesen mindegy, milyen egy gondolat természete, mindig saját természetének megfelelően teremt. Amikor mindez az ember tudatába vésődik, akkor fogja fel a lenyűgöző erőt, mely rendelkezésére áll. (Claude Bristol)

Valamennyi kezdeményező és alkotó cselekedetet illetően egyetlen alapvető igazság létezik – abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép. (Johann Wolfgang von Goethe)

Az emberek nem azt hiszik, amit látnak, hanem azt látják, amit hisznek.

Ha valamilyen külső ok miatt szomorú vagy, a fájdalom nem magának a dolognak a következménye, hanem annak, ahogyan az adott dolgot értékeled; ezt az értékelést pedig hatalmadban áll visszavonni bármely pillanatban. (Marcus Aurelius)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.(Napoleon HILL)

A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.(Elbert HUBBARD)

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.