Ballagásra üdvözlőlap

A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Tetszik? Oszd meg!

Ballagásra üdvözlőlap

A saját készítésű üdvözlő lap sok sok lehetőséget rejt. Itt kiélheted magad. Készíthetsz egyszerűbb, vagy mindenféle mintával, aprósággal díszített lapot, lehet két dimenziós, de kiléphetsz a térbe is.

A ballagás nagy esemény egy diák életében. Hozzá a lehetőségek, a jövő távlatainak mindenfélesége társul. Fejezze ki ezt maga a képeslap is. Szárnyaljon egy repülővel, röpítse az égbe egy légballon, vagy meg se álljon a csillagokig egy űrhajóval.

A képen egy viszonylag egyszerű repülőt látsz a kék égen. Ezt a kis ötletet elkészítheted, de tovább is gondolhatod. A képeslap belsejébe pedig írhatsz üzeneteket, kis fülecskéket ragasztva a belsejébe, pénz ajándékot rejthetsz bele.

A repülő lehet papírból, vagy egy kotta lapból, esetleg pénzből is meghajtogathatod. Írhatsz rá egy szép idézetet, vagy egy saját gondolatot, esetleg nyomtathatsz az elkészítéséhez egy foto montázst magáról a ballagóról. A repülő helyére pedig oda képzelhetsz más szárnyaló dolgokat. Egy sast, felszálló papírsárkányt, griffmadarat, bármit ami kifejezi a lehetőségeket égen - földön, amit a ballagás napján a vén diáknak kívánsz.


Jó munkát, vidám alkotást, boldog ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.