Ballagásra dekorált lufi

Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.
Tetszik? Oszd meg!

ballagási lufi

Egyszerű, és kedves meglepetés a léggömb. Ki tudja miért de ezt nem lehet nem szeretni. Éppen ezért Tökéletes apró ajándék egy olyan ünnepen, mint a ballagás.

Egy partikellék boltban vegyél egy héliumos léggömböt, és azt dekoráld ki. Köss sok sok színes szalagot rá, és vágj ki papírból egy találó szöveget, vagy csupán az évszámokat, és díszítsd fel vele a lufit. Ha a lufira ragasztod a betűket, számokat, akkor mindenképpen egy erősebb anyagú léggömböt kérj. Vidd a ballagóhoz a kis meglepetést, hadd vonuljon ezzel a sorban, büszkén mutatva, hogy eljött a pillanat, amikor újabb suliba megy, vagy az élet iskolájába.

ballagási léggömb

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.