Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ballagási üdvözlőlapok

Készíts személyes, és egyesi üdvözlőlapokat a családi ünnepekre. Nézd ezeket a ballagásra ajánlott lapokat.
Tetszik? Oszd meg!

Mindkettő öltet jól látható, így sablont nem teszek fel hozzá. A bagolykánál levő feltekert diploma természetesen lehet akár személyes üzenet a ballagónak, a hasa pedig rejthet akár ajándék utalványt, akár pénz ajándékot. Szóval ez a bagoly többfunkciós, ezért érdemes elkészíteni:D

A ballagási sapkát idéző üdvözlőlapot dísz kartonból készítsük el, a fekete gombra akasztott bojtot pedig fekete, és fehér hímzőfonalból kössük meg.

ballagás üdvözlőlap

üdvözlő kártya ballagásra

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.