Ballagási képkeret ajándékba

Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Tetszik? Oszd meg!

Ballagási képkeret ajándékba

A ballagási képkeret elkészítéséhez nem árt előre készülni. Ezt úgy tudod megtenni, hogy hosszan gyűjtögetsz.

Ne dobd el a már nem használt radírokat, ceruzákat, tollakat, a tönkrement körzőt, a vonalzókat, szögmérőket, ilyen olyan egyéb írószereket, asztali kellékeket, gyöngyöket, kicsi gumilabdákat, kinder figurákat, apróságokat. Mindezt gyűjtsd össze egy dobozba hogy a kellő pillanatban felhasználhasd őket.

Döntsd el, hogy tükröt, vagy képet keretezel be a sok sok aprósággal. Ha a kép mellett döntesz, akkor érdemes a ballagó diák egy vicces elkapott pillanatát kinyomtatni, vagy egy osztály fotót, esetleg a barátokkal készített képet, vagy a tablóképet kinagyítani, és ezt foglalni keretbe.

Ha mindent elterveztél, és előkészítettél, akkor szedd elő a ragasztópisztolyt, és ragaszd eklektikus összevisszaságban a keretre a sok sok összegyűjtött apróságot. Használj bőven ragasztót, hogy stabilan ragadjanak egymáshoz a darabok.

Akril festékkel kend le a tárgyakat. Így végül egységes kerete lesz a képnek, vagy tükörnek.

Ajándék ballagási képkeret

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.