Ballagási kalap doboz

Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Tetszik? Oszd meg!

Ballagási kalap doboz

A képen látható ballagási kalap formájú dobozka akármit rejt, biztosan eléri a célját, és valódi ünnepi ajándékká varázsolja a tartamát. Ha az ünnepeltre gondolunk, a doboz úgyis azt rejti, amire a ballagó diáknak szüksége van, ami örömet okoz neki. Az ajándék pedig attól is függ, mi vár a vén diákra. Megy tovább egy magasabb iskolába, vagy belép a munka világába.

A ballagási kalap elkészítéséhez szükséged lesz egy megfelelő méretű dobozra, egy karton lapra, gombra, arany fonalra, fekete akril festékre, és pisztolyragasztóra.

1 - Vágj ki a kartonlapból egy, a doboz tetejénél nagyobb lapot. Ezt ragasztóval rögzítsd a doboz tetőre. Hagyd megszáradni a ragasztót.

2 - A kartonlap tetejének közepére a ragasztópisztollyal ragaszd fel a gombot úgy, hogy elváljon a gomb a tetőtől, mintha kis szára lenne. Erre fogod majd kötni a bojtot.

3 - Fesd le feketére a dobozt, és a tetőt. Hagyd, hogy alaposan megszáradjon a festék mindenhol.

4 - Készítsd el a bojtot egy szárral. A szárat kösd fel a gomb alá.


Ha kész a doboz, akkor tedd bele az ajándékodat, és már kész is az ünnepi ajándékcsomag.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ballagás

Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...

Ballagás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vásárolt ajándék mellé, vagy a ballagónak szánt pénz ajándékhoz készíts egy stílusos, egyedi üdvözlőlapot.
Bármelyik iskolával végez éppen a ballagó, könyvjelzőre biztosan szüksége lesz még. Az pedig csak emeli az ajándék értékét, ha ez a darab emlékezteti egy szép alkalomra.
Készíts ajándék kép, vagy tükör keretet összeszedett iskolai cuccokból a ballagó diáknak. Ajándékozd őt meg örök emlékekkel.
Készíts egy magad festette nagy borospohár ajándék szettet a ballagó vén diáknak. A pohárra pedig tegyél bojtár kalapot a hangulat kedvéért.
Készíts lufi babát a ballagónak nagy kalappal, és hosszú bojttal. Legyen ő a kísérője egész nap a vén diáknak.
Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.
Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.
Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.
Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.