Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Újságpapír fa

Készíts újságpapírból egy szép asztali díszfát apának, és aggass leveleket rá, amelyekre üzeneteket írhatsz.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék fa készítés

Ez a gyönyörű kis fa újságpapír csíkokból készült. Nehéz elhinni. Igaz? A hosszú, 3-4 cm szélesre vágott újságpapír csíkokat felcsavarjuk szorosan. Nem kell egyforma hosszúnak lenni a csavart szálaknak.

Csokorba fogjuk a csavart szálakat, és ragasztószalaggal szorosan összefogjuk őket. Ez a törzs. Ebből alakítjuk ki a vastagabb, majd egyre vékonyodó ágakat úgy, hogy az újságpapírból csavart szálakkal betekerjük a törzset (itt már használjunk akár folyékony, akár ragasztópisztolyt időnként), és az egyre jobban elágazó ágakat is. Végül ezekből is kis ágak lesznek. Az ágacskák végét formázzuk kedvünk szerint egyenesre, vagy kis kunkorira, ahogy a képen van.

Ha elkészült a fa koronája, akkor készítsük el az alját a képen látható módon. Én annyit változtatnék rajta a stabilitás miatt, hogy egy kúp alakú súlyt (kő, levegőn száradó gyurma, stb) beragasztanák az újságpapír szálak közé, ezt ragasztószalaggal rögzíteném, és így tekerném körbe a törzset fedő újságpapír szálakkal végül.

Ha kész a fa, akkor akril festékkel kenjük le, és így már igazán életszerű lesz. Ez önmagában is szép ajándék, de ha kis levél formára vágott lapocskákra üzeneteket írünk, majd ezeket az ágak végére rögzítjük, akkor igazán személyessé tehetjük az ajándékunkat.

Lombos fa ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.