Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sziluett kép készítése

Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
Tetszik? Oszd meg!

sziluett kép készítése

Válassz ki egy olyan felvételt, amelyen a sziluett kép alanya oldalsó nézetből látható. Ha ilyen nincs, a telefonoddal készíts egy alkalmas felvételt.

Kettőféleképpen is nekiállhatsz a sziluett kép elkészítésének. Az első, amikor magát a fotót vágod ki, majd azt körülrajzolod vékony ceruzával egy színes kartonon, vagy festhető felületű rajzlapon.

A második lehetőség, ha nem akarod a kiválasztott fényképet tönkre tenni, akkor áttetsző papírt (zsírpapír, pauszpapír, transzparens papír) teszel a kép fölé, rögzíted azt a rajzoláshoz, és a papírra rajzolod meg a fénykép körvonalát, majd az áttetsző papírt kivágod, és sablonként használva átrajzolod a képet az ajándék készítéséhez kiválasztott kartonra, rajzlapra.

sziluett kép otthon

A sziluett képet elkészítheted arra a színes felületre, amelyet választottál, vagy a fehér lapot átfestheted az általad választott színre.

Ha Apák napja, vagy Anyák napja alkalmából, esetleg Nászajándékként szeretnéd ajándékozni az alkotásodat a fenti képen látható kompozícióhoz hasonlóan, akkor vegyél egy szép, az alkalomhoz illő képkeretet, és abba helyezd bele a kivágott sziluett képeket.

Díszítheted az egy színű képet kis, színes kiegészítőkkel, mint például egy színes papírból, vagy selyem darabból készült masni a hajba. Így még érdekesebb lesz az általad készített kép.

sziluett kép kiegészítőkkel

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.