Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szeretlek apa felirat kedves szavakból

Apák napja közeledtével a csemeték kitalálnak mindenféle kedves dolgot, amivel megörvendeztetheti az apukájukat. Itt egy aranyos ötlet.
Tetszik? Oszd meg!

apa levél apák napja

Minden apa elolvad, ha a kislánya, kisfia elmondja, mit szeret benne. Segíts az apróságnak papírra vetni ezt a kis vallomást. Egy levélke formájában, kiemelve a betűkből az apa nevét, vagy egy neki címzett kedves szót, olyan ajándék válik belőle, amit még akkor is őrizni fog az apa, amikor a gyermeke felnőttként áll előtte.

Próbáltam egy kis segítséget adni. Összegyűjtöttem néhány tulajdonságot, amelyeket megfelelő sorrendben egymás alá írva, mint egy szójáték, a “Szeretlek Apa” felirat jön ki. Persze, ha megkérdezed a kicsit, akkor ő a saját szavaival tökéletesen el tudja mondani, mit szeret az apukájában, és ezeket a szavakat is biztosan tudod megfelelő módon formázni.

Ha pedig összeállt a lista, akkor már csak arra van szükség, hogy a kisgyerek a kedvenc rajzeszközével összeállítsa az ajándékot. Ez lehet akár festék, filc, színes ceruza, vagy zsírkréta. A levélkét ki lehet egészíteni rajzokkal, bármivel, amit az apróság alkotni szeret.

szeretlek apa szószedet

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.