Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sör, vagy édesség

Lepd meg apát június harmadik vasárnapján egy kedves kis meglepetéssel. Ez a nap a világ összes apukájának az ünnepe. Te se felejtsd el!
Tetszik? Oszd meg!

Az apák napja nem arról szól, hogy drága ajándékokkal halmozd el a szülődet, hanem arról, hogy meglepd egy olyan aprósággal, amiről tudni fogja, hogy gondolsz rá, és fontos neked. Az apák éppúgy megérdemlik az ünneplést, mint az anyák. Ha nem is ő hozott a világra, de a létezésed része, a nevelkedésed támogatója ő. Ünnepeld hát meg, ezen a jeles napon.

Apró, kedves ajándék ötlet a képen látható sörös korsó, amiben az italt a sárga cukorkák, a habot pedig a pillecukor jelképezi.

Az ajándék alapja pedig egy szép nagy korsó, amiből a meleg napokon kortyolgathatja apa a jéghideg sört, vagy éppen a lehűtött vizet. Persze, csak ha már eltüntette a cukorka sört a pohárból.

Egészítsd ki az ajándékodat egy kedves üdvözlőlappal, amiben elmondod, mit jelent ő neked.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.