Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendős muffinok

A muffinok könnyen elkészíthető kevert tészták, amelyekbe olyan ízesítést teszel, amilyet csak akarsz. Lehet sós, lehet édes.
Tetszik? Oszd meg!

A muffin minden darabja olyan, mint egy önálló kis torta. Válassz hozzá vidám, kedves muffin papírt, és így még alkalmibbá teheted az édességet, vagy sós süteményt, amelyet apának készítesz Apák Napjára.

Ajándékozz apának és papának saját készítésű nyakkendős muffinokat. Nem csak finom, de kedves meglepetés is, hiszen te készíted neki.

nyakkendős muffinok apák napjára

Az alap receptet ízlésed szerint válaszd ki a Mindmegette oldaláról. A díszítést elkészítheted csak marcipánból is, de készíthetsz alá krémet, ahogy a képen látod.

A marcipánt vékonyra nyújtsd ki, majd kis késsel vágd ki a nyakkendő, és az ingnyak alapformáját. Apró marcipán darabokból készítsd el a nyakkendő díszítését.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.