Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil támasz egyszerűen

Nem szükséges több ezer forintot költened a telefonod kiegészítőjeként szolgáló mobil támaszra. Magad is elkészítheted azt.
Tetszik? Oszd meg!

mobil támasz otthon

Ezt az egyszerű kis mobil támaszt egy darab színes, kemény kartonból, vagy plasztik kártyából is el tudod készíteni. Ha pedig ügyelsz a szép vágásra, megfelelően lekerekíted az éleket, akkor ötletes ajándék válik a művedből.

Nézd végig a képeket, és már el is kezdheted megalkotni a saját mobil támaszodat. A karton méretét annak megfelelően vágd ki, hogy mekkora telefonhoz fogod használni, vagy ajándékozni.

Először vágd ki a formát egy darab lapból, vagy újságpapírból. Ha elégedett vagy a formával, és a mérettel, akkor használd ezt sablonnal. A kartonon rajzold körbe, majd ollóval, vagy ha igazán szép vágás felületeket szeretnél, akkor szikével óvatosan vágd ki a formát.

Hajtsd össze a középvonalnál a kivágott formát, és már kész is az ajándékod. Ha plasztik kártyát használsz, akkor finom reszelővel, dörzspapírral teljesen el tudod dolgozni a vágás felületeket.

mobil támasz készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.