Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csokornyakkendő M&M-s drazsé

Szinte mindenből készülhet vidám, és kedves ajándék, ha a megfelelő módon használod fel az alapanyagokat. Nézd csak ezt a csomag M&M-s drazsét.
Tetszik? Oszd meg!

apák napi ajándék

Egy csomag M&M-s is kedves, és vicces ajándékká válhat, ha azt a megfelelő módon tálalod. Ilyen ötlet ez az Apák napi üdvözlőkártya, aminek szerves része lett a csomag mogyorós drazsé.

Válassz egy szép, színes kartont. Vágd ki belőle azt a méretet, amekkorára az üdvözlőkártyát szeretnéd.

Írd fel a kártyára, hogy “Boldog Apák Napját”, mert most még könnyedén fel tudod vinni rá. A kis szöveget pedig már magad is kitalálhatod hozzá. Például: Szeretettel a Te kis csokis mogyoródtól.

Amikor kitalálod a szöveget, mindig gondolj arra, hogy milyen beceneveket szokott használni apukád. Így személyesebb lesz az ajándékod, és lehet az is, hogy végül a nyakkendő nem is M&M-s ből, hanem valami más, hozzátok jobban illő édességből lesz.

üdvözlőlap apák napja

A csokis zacskó közepét húzd össze egy darab szatén szalaggal, vagy színes ragasztószalaggal, majd rögzítsd a kis nyakkendő formát a már feliratozott üdvözlő kártyára.

apák napi meglepetés

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.