Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apa - Papa feliratos fotó sorozat Apák Napjára

Készíts apának és papának fotókat magadról, és testvéreidről. Ezek a fotók attól különlegesek, hogy ott a felirat APA, PAPA.
Tetszik? Oszd meg!

Kedves, és egyszerű ajándék a feliratos fotó, amit te is könnyedén elkészíthetsz egy kis karton segítségével:

apák napjára fotómontázs

Mi kell hozzá: Fehér karton, vonalzó, szike, ceruza, filc

fotómontázs készítés

Nincs más dolgod, mint kivágni a betűket egy kartonból, és a filccel mintát rajzolni rá. Én egy régi torta dobozt használtam fel. A neten kerestem egy olyan betűtípust, ami tetszett, és elég egyszerűen megrajzolhattam. Előrajzoltam a kartonra a betűket, a hosszú vonalakat vonalzóval húztam meg, a többit szabad kézzel.

A ceruza vonalak mentén szikével kivágtam a betűket. A hosszú egyenesek mellett a vonalzót használtam vezetőnek, a többit szabad kézzel vágtam.

készíts ajándék fotót

Miután kivágtam a betűket, egy filccel bepöttyöztem őket. Én nagyon szeretem a pöttyös mintát, de te rajzolhatsz bármit.

pöttyös betűk

Ezután már csak annyi volt a dolgom, hogy megkértem a lányomat, hogy fogja a betűket, míg készítek róla néhány fotót.

Minden betűből elég egy, hiszen a képekből ki tudod rakni így is a feliratot. A számítógép segítségével elkészítettem a keretet, és már mehet is a fényképészhez, hogy papír képet készítsenek belőle.

Beleteszem egy keretbe, és kész is a helyes kis ajándék apának, és papának.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.