Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajtó dísz Apák Napjára

Az édesapák is megérdemlik, hogy ünnepeljük őket, amikor egy nap csak róluk szól. Ehhez kicsit feldíszíthetjük a lakást is.
Tetszik? Oszd meg!

Készíthetünk apák napjára olyan ajtó díszt, amely neki szól. Ez egyben ajándék is, hiszen jó érzés ránézni, mert az ő kis családja rá gondolt, amikor készítette.

ajtódísz apák napjára

Egy igazán férfias, pasis ajtó dísz ez. Lássuk, mi kell hozzá:

ajtódísz készítés apák napjára

Szükséges egy ing, de lehetőleg ne egy olyan darabot válasszunk, amelyet még hordani szeretne apa, mer akkor biztosan morcos lesz. A csokornyakkendőt készíthetjük egy darab anyagból is, de ha veszünk egyet a bolha piacon, akkor még könnyebb dolgunk van. Kell még egy hungarocell alap, spárga vagy fonal, APA, vagy PAPA felirat, ami leget hungarocellből, kivághatjuk kartonból, vagy műanyagból. Gipsz nem jó, mert túl nehéz. Végül egy kis szalag, és a virág díszítéshez színes szövet darabok, krepp papír, vagy filc anyagok. Az elkészítéshez ragasztóra, és ollóra lesz szükséged.

Első lépésként tekerd be a hungarocell alapot a spárgával, vagy fonallal. Néhány helyen erősítsd meg ragasztóval. Úgy dolgozz, hogy a szálat szorosan egymás mellett tekerd, mert így teljesen elfedi az alapot.

ajtódísz készül apák napjára

ajtódísz készül apák napjára

Vágd ki az ingből a szükséges részeket. Ez pedig a gomb sor, és a gallér. Egy kis ráhagyással vágd körbe, és hogy ne látsszon az anyag vágott széle, a végén vasald le azokat úgy, hogy a gomb sor, és a gallér alá fordítod.

ajtódísz készül apák napjára

ajtódísz készül apák napjára

Készítsd el a csokornyakkendőt. Vágj két vastagabb csíkot az anyagból. Az egyiket úgy vasald le, hogy a hosszanti oldalakból egy egy centit behajtasz. Majd a két végét behajtva az anyag közepéig, hátul tűzd össze gombostűvel. Ez lesz a csokornyakkendő. A másik anyag csíkot úgy hajtsd össze, és vasald le, hogy egy pántot kapj belőle. Ezzel kösd át a csokornyakkendő közepét, és igazítsd el úgy az anyagot, hogy szép masni forma legyen, mint a képen. Végül ezt rögzítsd ragasztóval az ing gallér köré. A felesleges anyagot vágd le a pánt végéről. 

ajtódísz csokornyakkendővel apák napjára

ajtódísz csokornyakkendővel apák napjára

Készítsd el a feliratot, és fesd be a megfelelő színre. Ez függ attól, hogy milyen színű inget, és csokornyakkendő anyagot választottál.

ajtódísz apák napja

Készítsd el a virágot a koszorúra. Ez bármilyen lehet, ami színben passzol a koszorúhoz. Krepp papírral könnyen dolgozol, és a filc is nagyon jó, mert nem bomlik a széle. Ha más anyagot használsz, ügyelj arra, hogy ne legyen könnyen bomló. 

ajtódísz apák napjára

Ha elkészültél az ajtó dísz részeivel, akkor már csak össze kell raknod. A rögzítéshez használ ragasztót, és gombostűket.

apák napja

apák napi ajtódísz

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Apák napja

Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...

Apák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden apa kedvel valami sportot, és űzi is azt jó esetben. Vannak kedvenc játékosai, emlékezetes sport ereklyéi.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A nyár a futball szezon. Szinte minden idényben akad egy EB, VB, vagy valamilyen nagy volumenű bajnokság.
Habár a férfiaknak nem sajátjuk a falak díszítgetése, egy egy személyes, és igazán pasis dekoráció számukra is tetszetős dísze lehet a szobának.
Apák Napja alkalmából lepd meg apát, és nagyapát egy általad készített filc képpel a kedvenc sportja jelképéről.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.