Tavaszi szélcsengő nőknek

Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Tetszik? Oszd meg!

Szélcsengettyű otthon

A virágok, a friss, világos színes elhozzák az otthonodba a vidám, megújuló természet hangulatát. Egy kedves kis margarétákkal, pipitérrel díszített szélcsengettyű találó ajándék az évnek ebben a szakaszában, és jó választás a Nőnap ünneplésére.

A tavaszi szélcsengettyű elkészítéséhez szükséged lesz egy fa karikára, damilra, fehér kartonra, vagy filc anyagra, kis sárga dekor üvegekre, vagy gyöngyre, esetleg sárga gombokra, flitterekre.


A sablon segítségével vágj ki 8 füzérnyi, füzérenként 7 db kis virágot. Lehetőleg duplán vágd a szirmokat. Így a damilt közé lehet ragasztani, és az elforgó virágok mindkettő oldala szépen mutat majd.

margaréta sablon

A 8 darab damilra egyenletes távolságra ragaszd fel a szirmokat, majd a választott anyagból (gomb, dekor kő, gyöngy, flitter) ragaszd fel mindkettő oldalra a virágok közepét. Végül a fa keretre rögzítsd a damilokat egyenletes távolságra egymástól.

A virágok színe lehet különböző is. A virág formát is változtatni tudod a neked tetsző módon. Lehet akár kis pillangók hada, vagy éppen madárkák, katica. Bármi, ami hozzád, a megajándékozotthoz közel áll.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Anyák napja

Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Anyák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Anyák Napjára minden gyermek szeretné meglepni az édesanyját valami igazán széppel, személyre szólóval, és persze virággal.
Kisebbeknek ajánlom, kis segítséggel a színes filcből, és műanyag cserépből készített vidám virágcsokor ajándék ötletet Anyák Napjára.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.