Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karkötő egyszerűen, gyorsan

Az ékszerkészítés művészet, és szórakozás egyszerre. Vannak olyan módszerek, amelyek komoly tudást, gyakorlatot igényelnek, de vannak egyszerű, könnyű megoldások is.
Tetszik? Oszd meg!

karkötő készítés

Ezek a helyes, és a ruhatárhoz tökéletesen alakítható karkötők pet palacból, és egy darab póló, vagy egyéb szövetből, némi díszítő szalagból vannak, ragasztóval rögzítve.

Nézzük, hogy készül az alap:

Készítsd elő a szükséges tárgyakat: pet palack, 3 cm-es anyag csíkok, ragasztó szalag, olló, szike, ragasztó, vagy ha van, akkor ragasztó pisztoly

póló és pet palack

Ragaszd fel a ragasztó szalagot a pet palackra. Ez segít majd, hogy pontosan körbe tudd vágni a palackot. Vágd szét a pet palackot a kívánt szélességű darabokra.

újrahasznosított ajándékok

újrahasznosítás

Mérd a csuklódhoz a karkötőt, és ragaszd össze úgy, hogy megfelelő méretű legyen (A kézfejeden át kell, hogy húzd, mikor felveszed. Figyelj arra, hogy az anyag még szűkíteni fog rajta).

karkötő otthon

karkötő saját kézzel

Ha elkészültél az alappal, jöhet a borítás. Válassz olyan anyagot, amely illik a ruhához, amelyikhez viselni szeretnéd. Kend be ragasztóval az alapot ott, ahol elkezded feltekerni az anyagot.

ajándék karkötő

Ha póló anyagot használsz, akkor nyújtogasd meg a csíkokat, így befordulnak a szélei, könnyebben dolgozol vele, és szebb is lesz. Végül tekerd fel a csíkot szorosan a karkötő alapra. A végét megint ragasztóval rögzítsd.

póló csíkozás

póló karkötő ajándékba

póló csíkok

egyszerű póló karkötő

Ha ezzel elkészültél, akkor díszítheted még a karkötőt. Rakhatsz rá dísz szalagot, vagy betekerheted egy részét vékonyabb, más színű anyaggal. Ölthetsz rá flittereket, gyöngyöket. Ahogy neked tetszik.

Jó munkát, vidám időtöltést!

díszített póló karkötő

Tetszik? Oszd meg!

Anyák napja

Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Anyák napja

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Anyák Napjára minden gyermek szeretné meglepni az édesanyját valami igazán széppel, személyre szólóval, és persze virággal.
Kisebbeknek ajánlom, kis segítséggel a színes filcből, és műanyag cserépből készített vidám virágcsokor ajándék ötletet Anyák Napjára.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.