Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Vásárolt ajándékok

A készen megvásárolt termékek ajándékozásánál sok szempontot figyelembe kell venned, ha azt szeretnéd, hogy a meglepetésed örömet okozzon.
Tetszik? Oszd meg!

Ebben a blogban nem ajánlok ajándék ötleteket, inkább csak néhány szempontra szeretném ráirányítani a figyelmedet, amire érdemes odafigyelned, amikor az ajándékvásárlásra kerül a sor.

A többi blogban is olvashatsz erről, de soha nem elég ismételni, mitől lesz az ajándék igazi örömforrás.

A vásárlásnál mindenekelőtt arra koncentrálj, mit ismersz a megajándékozni kívánt személyből. Ezekre az információkra hagyatkozz, csak ezekből indulj ki. Soha ne feltételezz.

Fontos az ajándék értéke. Ez függ az ünnep nagyságától, súlyától, a családban, vagy baráti, illetve munkaközösségben kialakult szokásoktól. Ezektől ne térj el.

Az ajándék mindig legyen ép, és sértetlen, természetesen ez alól kivételek az antik termékek.

Az ajándék csomagolása szintén legyen ép, és sértetlen.

A vásárolt ajándék csomagolására mindig fordíts nagy figyelmet, mert ezzel tudod hangsúlyozni az odafigyelésedet, a másik személy fontosságát. A szépen becsomagolt ajándékból sugárzik a törődés.

Az ajándék átadásának alkalmával mindig várd meg, amíg az ünnepelt kicsomagolja a meglepetést. Ne mondd meg előre, ne is utalj rá, mit fog találni a csomagban. Soha ne utalj az ajándék értékére, vagy arra, milyen nehéz volt beszerezni, vagy milyen nehéz volt kitalálni, mit vegyél. Ezzel eltereled az ünnepelt figyelmét az ajándékodról, és arra fog koncentrálni, hogy a te nehézségeid miatt ő exkuzálja magát.

Mindig ajándékozz természetes, könnyed módon, hogy az ünnepelt a lehető legjobban érezhesse magát az ajándékozás pillanataiban.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.