Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nőnapi ajándékozás

A nőnap ünnepét sokan megkérdőjelezik. De kérdem én, kedves férfiak, miért. Hiszen minden nő megérdemli, hogy ünnepeljék őt. És erre a nőnap kiváló alkalom.
Tetszik? Oszd meg!

Nőnapi ajándékozás

A nőnapi ajándékozás egyfajta elismerése a női nemnek. Nem kell kiemelt eseménnyé tenni, csupán okozzon a férfi örömet a figyelmességével. "Kedvesem, nő vagy, és ezt értékelem, szeretem benned" - Ennek az ünnepnek ez a mondanivalója. De miért is fontos ez? Azért, amiért a férfiaknak is jól esik a figyelmesség, ha a nő elismeri az ő férfias cselekedeteiket, lépéseiket. A nők pedig ezt gyakrabban megteszik, mert lévén sokkal inkább érzelmi vezéreltek, tudják, hogy a léleknek jól esik az elismerés. Nos, a gyakorlatiasabb férfiak ezt sokszor elfelejtik, vagy kényelmetlennek érzik. Hát itt egy ünnep, amikor meg lehet tenni, ha a hétköznapokban nehezen megy.

A legtöbb férfi virággal kedveskedik a nőknek. És ez rendben van így. Hiszen a virág sokmindenről beszél, de leginkább a lágysága, illata, színes szépsége az, ami örömmel tölti el a nőt. Az édesség is kiváló apróság arra, hogy a férfi kifejezze vele a figyelmét. De mindkettő esetben figyeljünk arra, hogy a csokoládé a nő kedvencei közül kerüljön ki, a virág pedig a megfelelő üzenetet közvetítse.(Virág illemtan)

Ha a férfi az ismerkedés fázisában van, vagy szeretné kifejezni jelentősebb mértékben a figyelmét, akkor vásárolhat szerényebb értékű ékszert, vagy kézműves, iparművészeti alkotásokat.

Kedes férfiak. Ne vásároljatok háztartási eszközöket nőnapra, mert ezen a napon nem a konyhai szereplést, a háziasszonyt kell értékelni, hanem a nőiségét a nőnek.

Ne az ártól tedd függővé a vásárlást. A nők a figyelmességet sokkal inkább díjazzák, mint az ajándék anyagi értékét. Az a fontos, hogy a nő az odafigyelést vegye észre az ajándékból.

Egyre népszerűbbek az aromaterápiás termékek, gyertyák, illóolajak. Ezek nagyon jó ötletek, és napjainkban már igencsak szép kivitelben vásárolhatók meg. Szinte kínálják magukat ajándéknak.

A könyv, zenei CD is kiváló ötlet, de csak abban az esetben, ha pontosan ismeri a férfi a nő zenei ízlését, kedvenc szerzőit.

Összefoglalva kedves férfiak, a nőnap igazi ünnep, ha azzá varázsoljuk. Hát tegyétek!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.