Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nőnapi ajándékozás

A nőnap ünnepét sokan megkérdőjelezik. De kérdem én, kedves férfiak, miért. Hiszen minden nő megérdemli, hogy ünnepeljék őt. És erre a nőnap kiváló alkalom.
Tetszik? Oszd meg!

Nőnapi ajándékozás

A nőnapi ajándékozás egyfajta elismerése a női nemnek. Nem kell kiemelt eseménnyé tenni, csupán okozzon a férfi örömet a figyelmességével. "Kedvesem, nő vagy, és ezt értékelem, szeretem benned" - Ennek az ünnepnek ez a mondanivalója. De miért is fontos ez? Azért, amiért a férfiaknak is jól esik a figyelmesség, ha a nő elismeri az ő férfias cselekedeteiket, lépéseiket. A nők pedig ezt gyakrabban megteszik, mert lévén sokkal inkább érzelmi vezéreltek, tudják, hogy a léleknek jól esik az elismerés. Nos, a gyakorlatiasabb férfiak ezt sokszor elfelejtik, vagy kényelmetlennek érzik. Hát itt egy ünnep, amikor meg lehet tenni, ha a hétköznapokban nehezen megy.

A legtöbb férfi virággal kedveskedik a nőknek. És ez rendben van így. Hiszen a virág sokmindenről beszél, de leginkább a lágysága, illata, színes szépsége az, ami örömmel tölti el a nőt. Az édesség is kiváló apróság arra, hogy a férfi kifejezze vele a figyelmét. De mindkettő esetben figyeljünk arra, hogy a csokoládé a nő kedvencei közül kerüljön ki, a virág pedig a megfelelő üzenetet közvetítse.(Virág illemtan)

Ha a férfi az ismerkedés fázisában van, vagy szeretné kifejezni jelentősebb mértékben a figyelmét, akkor vásárolhat szerényebb értékű ékszert, vagy kézműves, iparművészeti alkotásokat.

Kedes férfiak. Ne vásároljatok háztartási eszközöket nőnapra, mert ezen a napon nem a konyhai szereplést, a háziasszonyt kell értékelni, hanem a nőiségét a nőnek.

Ne az ártól tedd függővé a vásárlást. A nők a figyelmességet sokkal inkább díjazzák, mint az ajándék anyagi értékét. Az a fontos, hogy a nő az odafigyelést vegye észre az ajándékból.

Egyre népszerűbbek az aromaterápiás termékek, gyertyák, illóolajak. Ezek nagyon jó ötletek, és napjainkban már igencsak szép kivitelben vásárolhatók meg. Szinte kínálják magukat ajándéknak.

A könyv, zenei CD is kiváló ötlet, de csak abban az esetben, ha pontosan ismeri a férfi a nő zenei ízlését, kedvenc szerzőit.

Összefoglalva kedves férfiak, a nőnap igazi ünnep, ha azzá varázsoljuk. Hát tegyétek!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.