Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Névnap ünnepe

A névnap az az ünnep, amikor bárkinek lehetősége van kitüntetni a figyelmével az ünnepeltet. Ez az alkalom nem csak a családé, a rokonoké, hanem bárki ismerősé.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékozás

Nomen est Omen. Ha ez a mondás nem, akkor mi jelezné jobban, mitől ünnepe ez a nap az embernek, aki születésekor nevet kapott. Azt, amit aztán egész élete során használ.

A névnap az az alkalom, amikor bárki jelezheti felénk azt, hogy figyelemmel van irántunk. És persze éppen ezért, Te is megteheted ezt a másik felé a neve napján. Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni.

Ha munkahelyen ajándékozol névnapra, akkor azt a munkatársaiddal közösen illik tenni, ha nem elég személyes a kapcsolatod a kollégáddal.

A munkahelyi vezetőt meg pláne közösen ajándékozzátok, mert ezt nem lehet félreérteni.Egy névnap tökéletes alkalom arra, hogy egy férfi megajándékozza első alkalommal a nőt, aki tetszik neki, aki iránt érdeklődik. Ám a nő ne tegye ugyanezt, ha a férfi nem tette meg a lépést már előbb. A lányok, nők csak olyan férfit ajándékozzanak meg, akit valóban jól ismernek, és az ajándékozást szorosabb rokoni, vagy egyéb kapcsolatuk megengedi.A házastársak, közeli rokonok között nincsenek korlátok. Bármit ajándékozhatnak egymásnak.

A távoli rokonok, barátok, ismerősök inkább maradjanak a kisebb ajándékok határain. Ez nem teremt kellemetlen, viszonzatlan helyzeteket.

Egy csokor virág üdvözlőlap kíséretében, egy üveg bor, egy jó könyv, egy doboz bonbon tökéletes névnapi meglepetés, ha nem ismerjük közelebbről az ünnepeltet.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.