Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kézzel készített ajándékok

Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.
Tetszik? Oszd meg!

A kézzel készített ajándék értéke soha nem határozható meg a klasszikus fizetési nemmel, mert egyedi értéke van. Éppen ezt szeretjük az saját alkotásokban, akár művészi, akár kedvtelő által készített darab.

A magunk által készített ajándékokban ott a törődés, a figyelem. Éppen ezért, azok, akik kézi készítésű ajándékot kapnak karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy bármely más személyes ünnepükre, esetleg csak úgy a hétköznapokban, szerencsésnek mondhatják magukat. Hiszen ezek a kisebb, nagyobb meglepetések igazán a megajándékozottnak szólnak, az ő tetszését, elismerését keresik, kívánják, az ő ízlését, színvilágát, igényeit tartják szem előtt.

Kreativitás mindenkiben van, a millió féle technika pedig, ami alkotásra serkent, bárki számára elérhető kézügyességétől, alkotó kedvétől, bátorságától függően.

A kézzel készített ajándékok között bizony nincs két egyforma darab, és ez még különlegesebbé teszi minden alkotó munkáját.

Gondoljunk csak a kis kezdő alkotók első rajzaira, amivel meglepik a szülőket, nagyszülőket, ismerősöket. Aztán ahogy fejlődik a kéz finommozgása, ahogy tágul a világ, minden kis alkotóból mester válhat egy egy területen.

Ha a konyhában vagy otthon, készíts sütemény ajándékcsomagokat szép, ünnepi csomagolásban.

Ha a papírral bánsz ügyesen, akkor formázz abból figurákat.

A kötés, horgolás ismerői készíthetnek alkalomhoz illő ruhadarabokat, vagy apró díszeket, kiegészítőket.

A szalvéta technikával bármilyen tárgyat felújíthatsz, izgalmassá, érdekessé tehetsz.

Gyöngyökből, kövekből ékszereket, ruhadíszeket készíthetsz.

A sógyurma, vagy a süthető gyurma ezerféle formázása önállő ajándékok készítésére, és díszítésre is alkalmas.

Üveg, és kerámiafestékkel vázákat, poharakat feliratozhatsz, vagy akár képeket készíthetsz.

Sorolhatnám a sokféle módszert, amelyeken belül a stílusok is csak rajtad állnak.

Ha ötleteket szeretnél kapni, akkor nézz be az AjándékKatalógus Milyen alkalomra menüpontjába. Itt több száz kézzel készített ajándék ötlet közül válogathatsz, és meríthetsz ötletet a saját alkotásaid elkészítéséhez.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.