Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hogyan gyűjtsek ajándékötleteket?

Sokszor nehéz eldöntenünk, kinek milyen ajándékot adjunk. Mit szeretne a nagymama, minek örülne a nagypapa, mit adjak a páromnak, és mivel játszana szívesen a gyerek.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék ötletek gyűjtése

Az ünnepek közeledtével sokszor hiába tesszük fel a kérdést: “Mit szeretnél édesem? Minek örülnél” A válasz általában az, hogy “Bárminek.” vagy “Mindenem megvan már”

Hát való igaz, ez nem segítség. De gondoljunk csak bele. Mi magunk milyen válaszokat adunk hasonló kérésekre.

Pedig az ajándék ötletek mindenhol ott lapulnak

Nagy segítséget jelent, ha egész évben gyűjtjük az ötleteket. Járjunk mindig nyitott füllel. Jegyezzük fel az ötleteinket a telefonunkba, vagy egy pici jegyzettömbbe, ami mindig nálunk van. Ez fontos, mert ha otthon tartjuk a fiókban, akkor többnyire elszáll a brilliáns ötlet, mire haza érünk.

Egy kis segítség:

A családi összejövetelek, ünnepek alkalmával mindenki beszélget: A nagyi elkezd beszélni arról, milyen nehezen talált torta tartót, pedig a Gizikének milyen szép van. Hopp, egy karácsonyi ötlet a nagyinak. A gyerek irigykedve nézi unokatestvére játékát, és még otthon is emlegeti. Szuper, ez is mehet a listára.  

Otthon is fülelhetünk: A férjem megint arról panaszkodik, hogy a borotvája életlen. Oké, akkor jöhet egy szuper elektromos szakállnyíró. A fiad, miközben a gépen játszik, közli, hogy “Képzeld anya, megjelent a játék legújabb verziója” Te csak úgy mellékesen megkérdezed “Melyik is ez a játék?” És már írod is a kis listádat.

A boltokban sokszor jut eszünkbe valamiről valaki: A heti bevásárlásnál meglátod a barátnőd kedvenc szerzőjének új könyvét. Gyorsan írd fel, és legközelebb kérdezd meg csak úgy mellékesen, hogy megvette e már. Ha nem, akkor Te jössz. Észre veszel a kirakatban egy szép kendőt, és eszedbe jut, hogy a lányod múltkor említette, milyen nagyon szereti mostanában a kiegészítőket a ruhákhoz, mert az hogy feldob egy uncsi darabot. OK, akkor ez is egy kiváló  ajándék ötlet karácsonyra.

A barátok sokszor sokat tudnak: Az ember a barátaival sokszor megbeszéli, mi minden a szíve vágya. A gyereket, a férjed is megteszi ezt. Ha jóban vagy a barátokkal, tőlük szintén sok hasznos ötletet tudsz begyűjteni.

Gyűjtsd egész évben az ajándék ötleteket, és akkor könnyedén veszed az ajándékozás akadályait.

Jegyzetelésre fel! Kellemes ünnepeket az egész évre!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.